Loading...
Aziatisch restaurant 2017-08-11T13:38:17+00:00

Maak kennis met Aziatisch restaurant Deli Tasty

Aziatisch restaurant Deli Tasty is gevestigd in hartje Rotterdam. Wij bieden een diversiteit van Vietnamese gerechten aan. Deze kunt u gezellig binnen komen opeten, maar u kunt bij ons ook afhalen. Bekijk de menukaart op onze website eens en laat u verrassen door onze zachte prijzen.

Aziatisch restaurant
Aziatisch restaurant

Genieten van de culinaire Vietnamese keuken

Vietnamees eten onderscheidt zich doordat er veel verse groentes worden gebruikt. Een heel populair gerecht is Pho; een lichte bouillon die bijvoorbeeld met munt of anijs wordt gekruid. Eventueel wordt hier vlees, vis  of groente aan toegevoegd. Ook dit gerecht vindt u terug op de menukaart van ons Aziatisch restaurant. Echter zijn er nog veel meer opties. Bij Deli Tasty kunt u genieten van allerlei Vietnamese gerechten, van noodle soepen tot vleesgerechten en van sandwiches tot heerlijke desserts. Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Vietnamese keuken. Daarom hebben wij ook een aantal kleinere gerechten op de kaart staan. Zo kunt u op één avond allerlei smaaksensaties proeven.

Lunchen, dineren of afhalen

Dankzij ons uitgebreide menu kunt u bij ons terecht voor zowel een brunch, als een lunch of een uitgebreid diner. Indien gewenst kunt u uw eten ook afhalen en op uw gemak thuis opeten. Het is maar net waar u op dat moment zin in heeft. Wij heten u van harte welkom in het gezelligste Aziatische restaurant van Rotterdam en omstreken!

Heeft u vragen over ons Aziatisch restaurant? Of over onze gerechten? U kunt altijd even bellen. Ons telefoonnummer is 010-4111116. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11.45u.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Pin It on Pinterest