Loading...
Gezellig uit eten 2017-08-11T14:11:16+00:00

Gezellig uit eten in een sfeervolle setting

Gezellig uit eten? Dat kan iedere dag bij Deli Tasty in Rotterdam. Gevestigd in het centrum zijn wij uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Ons restaurant heeft de nodige ruimte beschikbaar, dus ook grote groepen zijn van harte welkom. Even reserveren is dan wel aan te raden.

Gezellig uit eten
Gezellig uit eten

Heerlijk eten voor lage prijzen

Wij staan volledig achter onze gerechten, omdat wij hoge kwaliteitseisen stellen. Iedere dag weer serveren wij heerlijke Vietnamese gerechten voor een standaard scherpe prijs. U kunt bij ons ook brunchen en lunchen. Wij hebben diverse kleinere gerechten op de kaart staan. Denk bijvoorbeeld aan Vietnamese sandwiches, spring rolls en rijstgerechten. Ook serveren wij diverse verse noodle soepen en allerlei vlees- en visgerechten. U kunt bij ons gezellig uit eten in een sfeervolle setting. Ook kunt u uw favoriete gerechten op iedere dag van de week bij ons afhalen. Zo geniet u ook thuis van allerlei Vietnamese specialiteiten.

Wij staan voor u klaar!

Wij vinden het belangrijk dat het u aan niets ontbreekt. Ons personeel staat u dan ook altijd vriendelijk te woord en kan u diverse gerechten aanraden. Vooral wanneer u niet zo bekend bent met de Vietnamese keuken, is dit wel zo prettig. Zo zult u op een prettige manier kennis maken met onze heerlijke gerechten.

Kortom, wilt u gezellig uit eten in Rotterdam? Loop eens bij ons binnen, wellicht hebben wij nog een tafeltje vrij. Wilt u graag met een grote groep langskomen, dan raden wij wel aan om even te reserveren. Ons telefoonnummer is 010-4111116.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Pin It on Pinterest