Loading...
Goede restaurants in Rotterdam 2017-08-14T09:53:18+00:00

Zoekt u goede restaurants in Rotterdam? Kom eens langs bij Deli Tasty

De zoektocht naar goede restaurants in Rotterdam is niet altijd eenvoudig. Vooral wanneer u bepaalde eisen heeft en liever niet teveel wilt betalen. In dat geval kunt u eens langskomen bij Deli Tasty. Ons Aziatische restaurant bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam. Wij vinden het belangrijk om kwalitatief goed eten te serveren, maar wel voor lage prijzen. U bent van harte welkom!

Goede restaurants in Rotterdam
Goede restaurants in Rotterdam

Een ruime keuze

Zoals onze naam al doet vermoeden serveren wij zeer smakelijke, Vietnamese gerechten. Deze worden allemaal volgens hoge kwaliteitseisen bereid en dat proeft u zeker terug. In de loop der jaren hebben wij een vast klantenbestand opgebouwd in de regio Rotterdam. Al veel mensen hebben bij ons mogen genieten van de heerlijkste gerechten. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Pho met rundvlees, kip of garnalen
  • Vietnamese ravioli
  • Gevulde pannenkoek
  • Spareribs
  • Noodle soepen

Uiteraard kunt u ook voor de kleinere gerechten bij ons terecht. Neem bijvoorbeeld spring rolls of een sandwich wanneer u bij ons komt lunchen. Op onze website kunt u de gehele menukaart te bekijken.

Dagelijks geopend

U hoeft niet meer verder te zoeken naar goede restaurants in Rotterdam. Kom eens langs voor een uitgebreide lunch of ga gezellig uit eten met een grote groep. Het is allemaal mogelijk bij Deli Tasty. Wel is het aan te raden om dan even te reserveren, dan houden wij een tafel voor u vrij. Ons telefoonnummer is 010-4111116 en we zijn dagelijks bereikbaar vanaf 11.45u.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Pin It on Pinterest