Loading...
Uit eten in Rotterdam 2017-08-14T09:55:48+00:00

Uit eten in Rotterdam

Wilt u gezellig uit eten in Rotterdam? Kom dan eens de heerlijke Vietnamese gerechten van Deli Tasty proeven. Het is onze passie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Vietnamese keuken. Wanneer u niet precies weet wat u wel of niet lekker vindt, kunnen wij u natuurlijk altijd een aantal gerechten aanraden. Een culinaire avond is gegarandeerd!

Uit eten in Rotterdam
Uit eten in Rotterdam

Genieten in een informele setting

De Vietnamese keuken kent een diversiteit van gerechten en mogelijkheden, maar kenmerkend is het gebruik van veel verse groentes. Ook rijst mag natuurlijk niet ontbreken. Bij Deli Tasty hebben wij een eigen twist gegeven aan de authentieke Vietnamese gerechten. De gerechten worden bereid met verse ingredi├źnten en op een prachtige manier aan u gepresenteerd. Geniet van de vele smaaksensaties van Vietnam in een leuke, informele setting. Of u nu uitgebreid komt lunchen, brunchen of dineren, wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Eet u liever op uw gemak thuis? Ook geen enkel probleem, u kunt al onze maaltijden ook afhalen.

Reserveren?

Wilt u gezellig uit eten in Rotterdam? Dan staan wij voor u klaar bij Deli Tasty. U kunt bij ons terecht met zowel grote als kleine gezelschappen. Wel raden we aan om altijd even te reserveren; wij houden dan een geschikte tafel voor u vrij. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-4111116. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 11.45. Heeft u vragen over onze bereidingswijze, of heeft u wellicht speciale dieetwensen? Wij kijken dan graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Pin It on Pinterest