Loading...
Vietnamees eten Rotterdam 2018-12-05T14:31:12+00:00

Vietnamees eten in Rotterdam

Ben je gek op Aziatisch eten en heb je een bijzonder moment te vieren? Ga dan Vietnamees eten in Rotterdam bij Deli Tasty. Dit is overigens ook een perfecte keuze als je nog nooit de Vietnamese keuken hebt geprobeerd en graag kennismaakt met een veelzijdig aanbod aan Aziatische gerechten. Deli Tasty ligt in het centrum van Rotterdam en is eenvoudig bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het is een prima Vietnamees restaurant als je graag winkelt in Rotterdam en de dag afsluit met een pittig Vietnamees gerecht. Uiteraard zit je ook voor wat minder pittig eten hier goed. Overigens kun je er ook terecht als je gewoon van lekker Vietnamees eten houdt en dit graag buiten de deur doet.

De lekkerste Aziatische gerechten bij Deli Tasty

De Aziatische keuken is zeer divers en uitgebreid. Dit gaat ook op als je uit eten gaat in een Vietnamees restaurant. Noodle soepen, gevulde pannenkoeken, ravioli, kip en garnalen zijn slechts enkele gerechten die je tegenkomt op de menukaart. Heerlijk eten tegen een vriendelijke prijs doe je daarom bij Deli Tasty. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 11:45 uur. Je kunt er terecht voor onder meer een lunch, maar ook het diner is prima te doen. Zelfs voor een snelle hap zit je bij Deli Tasty helemaal goed. Maak er daarom een gezellig uitje van en ga gezellig Vietnamees eten in Rotterdam bij Deli Tasty.

Aziatisch restaurant

Wat Deli Tasty onderscheidt van andere Vietnamese restaurants

Uit eten doe je het liefst bij een restaurant dat zich onderscheidt van alle andere restaurants in zijn soort. Wat dat betreft zit je bij Deli Tasty helemaal goed. Waarom je kiest voor Aziatisch eten in dit Vietnamese restaurant?

– Elk gerecht wordt zorgvuldig klaargemaakt en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
– Een gevarieerd aanbod aan Vietnamese gerechten laat iedereen laagdrempelig kennismaken met de Vietnamese keuken.
– Bij Deli Tasty kun je terecht voor onder meer een lunch, diner of snelle hap.
– Het restaurant staat goed aangeschreven en heeft inmiddels een vast klantenbestand opgebouwd.
– Deli Tasty is dagelijks geopend vanaf 11:45 uur.

Zorg dat je niets mist van Deli Tasty en ga samen met je familie- of vriendenkring gezellig Vietnamees eten in het mooie en gezellige Rotterdam.

Wilt u meer weten over onze Vietnamese keuken?

Neem contact op

Pin It on Pinterest