Loading...
Vietnamees eten 2017-08-11T16:03:30+00:00

Heerlijk Vietnamees eten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijk Vietnamees kunt eten? Uw zoektocht naar goede restaurants stopt hier. Laat u eens verrassen door de versbereide gerechten van Deli Tasty. Loop bij ons binnen voor een gezellige lunch of kies voor een uitgebreid diner. Wij bieden alle mogelijkheden. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Rotterdam en zeer goed bereikbaar.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij staan dan ook garant voor heerlijk en authentiek Vietnamees eten voor een schappelijke prijs. Onze kwaliteit weten wij continu te waarborgen, door streng te controleren op onze ingredi├źnten en de bereidingswijze. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld.

Vietnamees eten
Vietnamees eten

Divers menu

Op onze website kunt u ons complete menu bekijken. Er is voor ieder wat wils! Bent u nog niet zo bekend met Vietnamees eten? Dan zijn onze gerechten zeker de moeite waard om uit te proberen. Denk hierbij aan diverse noodle soepen, Vietnamese pannenkoeken met allerlei vullingen, rijst met verse groenten en vlees naar keuze, of spring rolls. U kunt ook voor een baguette of ander klein gerecht kiezen. Uiteraard hebben wij ook diverse desserts op de kaart staan voor de zoetekauwen onder ons.

Vragen? Neem gerust contact op

Kortom, u bent van harte welkom bij Deli Tasty voor zowel een snelle brunch, als een uitgebreid diner of een afhaalmaaltijd. Wij zijn namelijk iedere dag al geopend vanaf 11.45u. Heeft u vragen over de bereidingswijze van onze gerechten? Of wilt u een tafel bij ons reserveren? Dan kunt u altijd even bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010-4111116.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op

Pin It on Pinterest