Loading...
Vietnamees restaurant Rotterdam 2018-12-05T14:15:25+00:00

Uit eten bij een Vietnamees restaurant Rotterdam

Woon je in Rotterdam of omgeving en heb je iets bijzonders te vieren? Of ga je graag uit eten en wil je eens iets anders? Ga dan eens uit eten bij Deli Tasty, een Vietnamees restaurant in het hart van Rotterdam. Je zoektocht naar een goed Vietnamees restaurant eindigt ongetwijfeld bij Deli Tasy. Dit Aziatische restaurant biedt veel variatie op het gebied van Vietnamees eten en staat goed aangeschreven onder liefhebbers van de Vietnamese keuken. Daardoor staat er voor iedere Aziatische eetliefhebber op de menu een gerecht bij dat zeker aanspreekt. Zelfs als je nog nooit Vietnamees hebt gegeten is dit restaurant een absolute aanrader. Je kunt er terecht met zowel familie als vrienden voor de lekkerste Vietnamese gerechten.

Vietnamees eten tegen een aantrekkelijke prijs

Vietnamees eten bij Deli Tasty doe je natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs. Voor zowel een brunch, lunch, diner of snelle hap ben je hier aan het juiste adres. Het is de ideale afsluiter tijdens een dagje shoppen in de Koopgoot, maar je kunt er ook uitstekend je verjaardag of ander feestelijke gebeurtenis vieren. Ben je nog niet zo bekend met eten in een Vietnamees restaurant in Rotterdam? Dan kun je altijd online de menukaart inzien. Daarmee krijg je een indruk van wat er zoal wordt geserveerd en of er iets tussen staat dat jou aanspreekt. Bekijk snel de online menukaart en reserveer een mooi plekje bij Deli Tasty in Rotterdam. Je maakt een keuze waar je zeker geen spijt van krijgt.

Vietnamees eten tegen een aantrekkelijke prijs

Het is om meerdere redenen interessant een hapje te eten bij Deli Tasty als Vietnamees restaurant in Rotterdam. Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

– Je kiest altijd uit een gevarieerd aanbod Vietnamees eten.

– Deli Tasty laat mensen graag kennismaken met de Vietnamese keuken. Daarom kun je op een avond allerlei kleine gerechtjes proberen.

– Het eten wordt zorgvuldig bereid en voldoet daarnaast aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

– Inmiddels weet een vast klantenbestand het restaurant iedere keer te vinden. Zorg dat je er ook deel van uitmaakt!

– De bediening is zeer vriendelijk en bezorgt jou een onvergetelijke tijd in het restaurant.

Trek in lekker eten en doe je dit graag op originele wijze? Dan is Deli Tasty als Vietnamees restaurant in Rotterdam absoluut een slimme keuze. Reserveer telefonisch of doe dit gemakkelijk online via de site.

Wilt u meer weten over onze Vietnamese keuken?

Neem contact op

Pin It on Pinterest