Loading...
Vietnamese gerechten Rotterdam 2018-12-05T14:35:50+00:00

Probeer de lekkerste Vietnamese gerechten in Rotterdam

Ben je dol op Vietnamees eten en doe je dit het liefst buiten de deur? Dan is de keuze voor een Vietnamees restaurant al snel gemaakt. Woon je in Rotterdam of omgeving en zoek je een goed Vietnamees restaurant? Ga dan eens gezellig uit eten bij Deli Tasty in het centrum van de stad. Dit restaurant staat hoog aangeschreven onder liefhebbers van Vietnamees eten en biedt een ruime keuze uit allerlei Aziatische gerechten. Tegen een aantrekkelijke prijs geniet je van de lekkerste Vietnamese gerechten in Rotterdam en keer je met een voldaan gevoel huiswaarts. Wat wil je nog meer?

Veelzijdig aanbod Vietnamese gerechten

Eten is pas echt lekker als het goed is bereid. Dit geldt ook voor de Vietnamese keuken. Gelukkig weten ze daar bij Deli Tasty alles van en doen ze er alles aan om jou een lekkere maaltijd te bezorgen. Hier kun je terecht voor meerdere Vietnamese hapjes of een uitgebreide lunch of diner. Wat jouw keuze ook is, je geniet altijd met volle teugen bij Deli Tasty. Er is een uitgebreide menukaart en de bediening is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Neem gerust een kijkje bij de online menukaart en krijg een eerste indruk van de Vietnamese gerechten in Rotterdam. Het restaurant is dé aanwinst voor een heugelijk feit, maar is ook zomaar te bezoeken. Zo is Deli Tasty een fantastische afsluiter na een dagje intensief shoppen in Rotterdam.

Aziatisch restaurant

Waarom je een hapje eet bij Deli Tasty

Ga je graag uit eten en doe je dit het liefst bij een restaurant dat goed staat aangeschreven? Aziatisch eten bij Deli Tasty levert jou altijd voordelen op:

– Je hebt de keuze uit een breed aanbod Vietnamees eten.
– Het restaurant is bekend in de regio en gemakkelijk bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als de auto.
– Deli Tasty heeft een uitgebreide menukaart en biedt daarmee voor iedereen wat wils.
– Het eten ziet er niet alleen prachtig uit, het wordt ook nog eens zorgvuldig bereid.
– Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11:45 uur.

 

Plaats direct online een reservering of pak de telefoon om je etentje te plannen met je partner, familie of vrienden.

Wilt u meer weten over onze Vietnamese keuken?

Neem contact op

Pin It on Pinterest